The Chariot Triathlon

Startnummers ophalen

Op vrijdag 6 september 2019 kunnen alle deelnemers hun startnummers ophalen tussen 19.00 en 20.00 uur aan de balie bij The Chariot.
Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om het startnummer op te halen op zondag 8 sept. bij de Kruidentuin, voorafgaand aan de wedstrijd.

569520D0 6940 44B1 8419 1506CF5276CB

 

De Triathlon Eibergen wordt The Chariot Triathlon

9 9 17

Frank van Amersfoort en Willem Brons met een spandoek van The Chariot, als hoofdsponsor nieuwe naamgever van de Triathlon Eibergen. 
© Peter Zandee, bron TC Tubantia

Triathlon 9 september eerste keer
The Chariot Triathlon Eibergen

EIBERGEN - De grootste troef van de Triathlon Eibergen is en blijft de Berkel en Mallem als intieme wissellocatie. Het evenement beleeft voor 9 september een nieuwe groei onder een nieuwe naam.

Lees meer...

Triathlon Eibergen gaat door, maar niet in open water

11 9 14

Archieffoto: GPD, bron TC Tubantia.

Triathlon Eibergen gaat door, maar niet in open water

Eibergen - Het zwemmen bij de allereerste triathlon van Eibergen, op zaterdag 20 september, zal niet in de zwemvijver van camping De Fontein plaatsvinden. Dat laat organisator Frank van Amersfoort desgevraagd weten. 

Vorige week werd in de zwemvijver blauwalg 

Lees meer...

Triathlon Eibergen in het Vinkennest

28 3 15

Triathlon Eibergen in het Vinkennest. © Foto Triathlon Eibergen, Bron: TC Tubantia

Eibergse triathlon is populair

Eibergen - Er komt een tweede editie van de triathlon Eibergen en de aanmeldingen daarvoor stromen binnen. Dat heeft Frank van Amersfoort, een van de organisatoren bekend gemaakt.

Vorig jaar september hield Eibergen voor het eerst een triathlon, een sportwedstrijd waarbij deelnemers moeten zwemmen, fietsen en hardlopen.

Lees meer...