The Chariot Triathlon

Doe mee aan The Chariot triathlon clinics!

Doe je mee aan The Chariot Triathlon en wil je in de buitenlucht werken aan je conditie of de fijne kneepjes van de zwemtechniek in het open water verbeteren? Meld je dan aan voor de zwemclinics van The Chariot in samenwerking met Denise van der Donk van Ik kan het aan! Persoonlijk leefstijladvies. 

Vanaf dinsdag 24 juli t/m dinsdag 4 september vinden er wekelijks zwemtrainingen plaats. In dit blok van 6 weken ligt de nadruk op het aanleren / verbeteren van de juiste zwemtechniek, zoals bijvoorbeeld ademhaling borstcrawl, materiaalkennis, nabootsen start triathlon en het wisselen in het parc ferme. De eerste twee trainingen vinden plaats in zwembad Vinkennest te Eibergen. Training 3 vindt plaats in ’t Hambroek te Borculo en training 4, 5 en 6 in de Berkel rondom de locatie van The Chariot Triathlon. Training 1 en 2 vindt plaats van 20.00 – 21.00 uur, alle overige trainingen van 19.30 – 20.30 uur. Lees meer

De Triathlon Eibergen wordt The Chariot Triathlon

9 9 17

Frank van Amersfoort en Willem Brons met een spandoek van The Chariot, als hoofdsponsor nieuwe naamgever van de Triathlon Eibergen. 
© Peter Zandee, bron TC Tubantia

Triathlon 9 september eerste keer
The Chariot Triathlon Eibergen

EIBERGEN - De grootste troef van de Triathlon Eibergen is en blijft de Berkel en Mallem als intieme wissellocatie. Het evenement beleeft voor 9 september een nieuwe groei onder een nieuwe naam.

Lees meer...

Triathlon Eibergen gaat door, maar niet in open water

11 9 14

Archieffoto: GPD, bron TC Tubantia.

Triathlon Eibergen gaat door, maar niet in open water

Eibergen - Het zwemmen bij de allereerste triathlon van Eibergen, op zaterdag 20 september, zal niet in de zwemvijver van camping De Fontein plaatsvinden. Dat laat organisator Frank van Amersfoort desgevraagd weten. 

Vorige week werd in de zwemvijver blauwalg 

Lees meer...

Triathlon Eibergen in het Vinkennest

28 3 15

Triathlon Eibergen in het Vinkennest. © Foto Triathlon Eibergen, Bron: TC Tubantia

Eibergse triathlon is populair

Eibergen - Er komt een tweede editie van de triathlon Eibergen en de aanmeldingen daarvoor stromen binnen. Dat heeft Frank van Amersfoort, een van de organisatoren bekend gemaakt.

Vorig jaar september hield Eibergen voor het eerst een triathlon, een sportwedstrijd waarbij deelnemers moeten zwemmen, fietsen en hardlopen.

Lees meer...