The Chariot Triathlon

Informatie parcours The Chariot Triathlon

ZWEMMEN

FIETSEN

LOPEN

Zwemmen kl Fietsen kl Lopen kl

Klik op een kaart om deze te vergroten

ZWEMMEN

Het zwemmen zal plaatsvinden in de Berkel. De start zal zijn van achter een speciaal gespannen lijn in het water ter hoogte van de kano overstap nabij de stuw. Dan wordt er 400 m stroomafwaarts gezwommen. Een boei zal het keerpunt aangeven, waarna er 100 m terug gezwommen wordt naar de aanlegsteiger van de Berkelzomp.

FIETSEN

Voor het onderdeel fietsen start men vanaf het parc-fermé via de Mallemse Molenweg in de richting van de Rekkensebinnenweg. Hier ga je rechtsaf. Daarna: rechtsaf Looweg, rechts af Brinkweg, Bij de Apedijk rechts aanhouden, linksaf fietspad Rekkenseweg richting Rekken, linksaf weer Apedijk. (deze ronde rijdt men 3x) na de derde keer: rechts aanhouden Brinkweg, linksaf Looweg, linksaf Rekkensebinnenweg, linksaf Mallemse Molenweg tot aan parc-fermé.

LOPEN

Bij het onderdeel lopen verlaat men het parc-fermé in de richting van de Berkel, volg het pad door het grasgebied tot het bruggetje. Hier rechtsaf over brug, op Rekkensebinnenweg linksaf, rechtsaf Wievenveld, rechtsaf Hoge Haarweg, rechtsaf Rekkensebinnenweg. (deze ronde loopt men 2x) Na de 2e keer: linksaf weer terug naar het bruggetje, door het grasgebied terug naar de finish.